คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล

คอร์ด ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล | คอร์ดเพลง ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล | คอร์ดกีต้าร์ ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล | เนื้อเพลง ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล

ใหม่ กอบกุล : : ไผน้อสิลืมได้ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
. ฮักจนสิตายแทนได้ ยังถิ่มอ้ายได้ลงคอ เจ็บจนแค้นจ่อล่อ บ่พอเลยน้อหัวใจ นี่ละน้อพ้อใหม่มักหน้า คือว่าละคนหลายใจ สุขยามพ้อผู้ใหม่ คนสิตายคืออ้ายฮู้บ่ .. ยากกว่าฮักคือลืม ใจยังซึมย้อนคิดนำเจ้า ความหมายของคำว่าเหงา ก็เข้าใจตอนที่เจ้าจากไป โอ้ย... .. ไผน้อ..สิลืมได้ ยังฮักเจ้าหลาย ยังลืมบ่ได้อีหลี ไผน้อ..สิลืมได้ หมดทุกลมหายใจ ก็คือเจ้านี้ สิให้อ้ายเอาหัวทุบเสา จั่งสิลืมเจ้าได้พุ้นตี้ ทุกความทรงจำเคยมี ยังค้างใจอ้าย ..ถึงเจ้าสิมีคนใหม่ แต่ใจอ้ายบ่เคยลืม เจ็บสิซ้ำสิตึ่ม กะฝืนลืมเจ้าบ่ไหว ใจยังฮัก ยังบ่อยากจากเจ้าไป มาบอกเลิกกันง่ายๆ ไผน้อ..สิลืมได้ (ซ้ำ) .. ยากกว่าฮักคือลืม ใจยังซึมย้อนคิดนำเจ้า ความหมายของคำว่าเหงา ก็เข้าใจตอนที่เจ้าจากไป โอ้ย... .. ไผน้อ..สิลืมได้ ยังฮักเจ้าหลาย ยังลืมบ่ได้อีหลี ไผน้อ..สิลืมได้ หมดทุกลมหายใจ ก็คือเจ้านี้ สิให้อ้ายเอาหัวทุบเสา จั่งสิลืมเจ้าได้พุ้นตี้ ทุกความทรงจำเคยมี ยังค้างใจอ้าย มาบอกเลิกกันง่ายๆ ไผน้อ..สิลืมได้
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ใหม่ กอบกุล
ไผน้อสิลืมได้ บ่แม่นของตาย บอกเขาทีว่ามีอ้ายเป็นแฟน ยอมเป็นคนแพ้เพราะแคร์เจ้า ดีให้ตายอ้ายก็ไม่สน ( แฟนเก่า ) หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน

คอร์ด ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล | คอร์ดเพลง ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล | คอร์ดกีต้าร์ ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล | เนื้อเพลง ไผน้อสิลืมได้ ใหม่ กอบกุล

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.