คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร

คอร์ด ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร | คอร์ดเพลง ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร | คอร์ดกีต้าร์ ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร | เนื้อเพลง ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร

แป้ง ภัคฐิราภร : : ฮักเขาสาอ้าย :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

น้องสิบ่เฮ็ดหยัง นอกจากตัดใจ ในวันนี้อ้ายมีคนใหม่ น้องกะดีใจนำ กะให้อ้ายฮักเขา ส่ำนางนี้ฮักอ้าย ฮักเขาหลายๆ ดูแลเขาให้ดีๆ * น้องสิยอมเป็นคนที่เสียใจ แล้วให้อ้ายไปฮักกันกับเขา เจ็บส่ำได๋น้องสิทนเอา สิบ่ปากบ่เว้ายอมปล่อยเจ้าไป... ** กะบ่แม่นนางฟ้า บ่ได้งามปานได๋ ความสวยกะมีบ่หลาย พอให้อ้ายสน บ่คือเขาคนนั้น ต่างกับน้องเหลือล้น อ้ายกะเลยไปสน ไปสะออนเขาแทน น้องต้องกลายเป็นแค่แฟนเก่า ส่วนตัวเขาได้เป็นแฟนใหม่ ที่น้องยอมปล่อยให้อ้ายไป บ่แม่นว่าน้องบ่เสียใจ แค่บ่อยากยื้อรั้งเอาไว้ ยอมให้อ้ายฮักเขา * น้องสิยอมเป็นคนที่เสียใจ แล้วให้อ้ายไปฮักกันกับเขา เจ็บส่ำได๋น้องสิทนเอา สิบ่ปากบ่เว้ายอมปล่อยเจ้าไป... ** กะบ่แม่นนางฟ้า บ่ได้งามปานได๋ ความสวยกะมีบ่หลาย พอให้อ้ายสน บ่คือเขาคนนั้น ต่างกับน้องเหลือล้น อ้ายกะเลยไปสน ไปสะออนเขาแทน น้องต้องกลายเป็นแค่แฟนเก่า ส่วนตัวเขาได้เป็นแฟนใหม่ ที่น้องยอมปล่อยให้อ้ายไป บ่แม่นว่าน้องบ่เสียใจ แค่บ่อยากยื้อรั้งเอาไว้....... ** กะบ่แม่นนางฟ้า บ่ได้งามปานได๋ ความสวยกะมีบ่หลาย พอให้อ้ายสน บ่คือเขาคนนั้น ต่างกับน้องเหลือล้น อ้ายกะเลยไปสน ไปสะออนเขาแทน น้องต้องกลายเป็นแค่แฟนเก่า ส่วนตัวเขาได้เป็นแฟนใหม่ ที่น้องยอมปล่อยให้อ้ายไป บ่แม่นว่าน้องบ่เสียใจ แค่บ่อยากยื้อรั้งเอาไว้ ยอมให้อ้ายฮักเขา ที่น้องยอมปล่อยให้อ้ายไป บ่แม่นว่าน้องบ่เสียใจ แค่บ่อยากยื้อรั้งเอาไว้....... ยอมให้อ้ายฮักเขา

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แป้ง ภัคฐิราภร
ให้เจ้าโชคดี ฮักเขาสาอ้าย

คอร์ด ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร | คอร์ดเพลง ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร | คอร์ดกีต้าร์ ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร | เนื้อเพลง ฮักเขาสาอ้าย แป้ง ภัคฐิราภร

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.