คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร

คอร์ด ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร | คอร์ดเพลง ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร | คอร์ดกีต้าร์ ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร | เนื้อเพลง ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร

พลอย ศศิธร : : ฮักต่อได้บ่ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

คำว่าฮัก อย่าเว่าออกมาง่ายๆ ถ้าหัวใจ ของอ้าย บ่เคยมีน้อง บอกว่าฮักแค่เพียงลมปาก แต่บ่เคยเบิ่งเจ้าของ ว่าสิ่งที่เฮ็ดกับน้อง มันเจ็บส่ำใด อ้ายพาคนใหม่เข้ามาเหยียบใจ ทั้งที่ยัง มีน้อง ขอร้อง อย่าเว้าออกมาได้บ่ หัวใจน้องบ่ได้มีไว้เจ็บ แต่ใจน้องมีไว้ฮัก น้องบ่ชินกับการอกหัก อ้ายเข้าใจบ่ ถือว่าน้องขอร้อง ช่อยตั๋วว่าฮักได้บ่ ให้อ้าย อยู่ต่อ พอได้ชะลอความเจ็บ น้องยังลืมบ่ได้ ขาดอ้ายไป ก็คงตาย น้องบ่เคยฮักไพ๋ แฮงป่านนี้ หัวใจกำลังอ่อนแอ อ้ายอย่าทิ่ม อย่าฟ้าวหนี เมื่อใจน้องแข็งแรงดี อ้ายจั๋งไป อ้ายพาคนใหม่เข้ามาเหยียบใจ ทั้งที่ยัง มีน้อง ขอร้อง อย่าเว้าออกมาได้บ่ หัวใจน้องบ่ได้มีไว้เจ็บ แต่ใจน้องมีไว้ฮัก น้องบ่ชินกับการอกหัก อ้ายเข้าใจบ่ ถือว่าน้องขอร้อง ช่อยตั๋วว่าฮักได้บ่ ให้อ้าย อยู่ต่อ พอได้ชะลอความเจ็บ ถือว่าน้องขอร้อง ช่อยตั๋วว่าฮักได้บ่ ให้อ้าย ฮักต่อ พอได้ชะลอความเจ็บ.

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง พลอย ศศิธร
ฮักต่อได้บ่ สิทนได้บ่ เคยคิดบ่

คอร์ด ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร | คอร์ดเพลง ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร | คอร์ดกีต้าร์ ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร | เนื้อเพลง ฮักต่อได้บ่ พลอย ศศิธร

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.