คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ

คอร์ด สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ | คอร์ดเพลง สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ | คอร์ดกีต้าร์ สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ | เนื้อเพลง สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ

เต๊ะ ตะกูลตอ : : สิงึดติ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

บ่ต้องย้านอ้ายสิไปตีเขา อ้ายบ่เอาชีวิตไปเสี่ยงดอก ฮักเขาสา อ้ายบ่ว่าเจ้าดอก เก็ตเอาท์ออกจากใจอ้ายสา น้องมีใหม่อ้ายมีได้คือกัน น้องย่องกันย่องกันคือกันละว่ะ พนมมือพร้อมกับภาวนา สาธุเด้อ..อย่าพ้อกันอีกเด้อ ความฮักที่ดี บ่มีความหมาย จบๆกันไป เอาง่ายๆเลยบ่ เป็นโสดบ่ตาย ส่ำบายใจเน๊าะ กะขอให้น้องโชคดี.. กะบอกให้ไป ให้ไป ให้น้องไปสา กะบอกให้ลา ให้ลา ให้ลา ให้ลากันไป แม่นน้องบ่แคร์กะแล้วแต่บ่สนใจ พอกันที กะบอกให้ลืม ให้ลืม ให้น้องลืมกัน สิฮักกับเขาคนนั้นสิงึดติ อ้ายน่าตาดี หาใหม่มื้อได๋กะได้ บ่สนใจล่ะปะสาผู้สาว เฮาหาเอามื้อได๋กะได้ตั่ว ผู้สาวหลายใจ ผู้สาวซั่วๆ เขามาตั๋วให้ฮักและตายใจ เมื่อเลือกแล้วกะบ่ต้องขอโทษ โสดกะดีสิไผกะได้ บ่มีน้ำตามีแต่น้ำลาย บ่มีห้องไห่ มีแต่ห้องหืยย กูสิงึดติ สิไปตายทางได๋กะไป

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เต๊ะ ตะกูลตอ
ผู้บ่าวเก่า บอกเลิกเขา นั่งเหงาเอง ห่อหมกฮวกเอาไปฝากป้า สิงึดติ ส่องเฟส

คอร์ด สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ | คอร์ดเพลง สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ | คอร์ดกีต้าร์ สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ | เนื้อเพลง สิงึดติ เต๊ะ ตะกูลตอ

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.