คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ

คอร์ด สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ | คอร์ดเพลง สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ | คอร์ดกีต้าร์ สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ | เนื้อเพลง สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ

จาด้า จรรย์ดาริณ : : สะดิ้ง :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
คั่นแม่นว่าความฮัก น้องกะยังเซื่อว่าน้องฮักอ้าย กว่าเขาหลาย คั่นแม่นว่าความไค น้องกะยังหมั่นใจว่าน้องไค กว่าเขาอยู่ คั่นแม่นว่าความดี ที่โตน้องมีมันดีหลายอ้ายกะฮู้ แล้วแม่นว่า ย้อนหยัง อ้ายจั่งเป็นลายต่าง ถิ่มนางไว้กลางท่ง แค่อยากฮู้ บ่เข้าใจ ว่าย้อนหยังอ้ายจั่งเปลี่ยนไป ย้อนว่าน้องบ่ สะดิ้ง สะดิ้งคือเขา แม่นบ่ เขามันสะดิ้ง สะดิ้งโดนใจ สะดิ้งหลาย คงถึกใจ คงมักหลาย กะย้อนว่าน้องบ่ สะดิ้ง สะดิ้งคือเขา แม่นบ่ เขามันสะดิ้ง สะดิ้งโดนใจ สะดิ้งหลาย คงถึกใจ คงมักหลาย...คนสะดิ้ง คั่นแม่นว่า ความฮัก น้องกะยังเซื่อว่าเขาบ่ได้ฮักอ้าย คั่นแม่นว่าหัวใจ คงบ่มีความหมาย กับอ้ายคือเก่า คั่นแม่นว่าความเคียว เฮ็ดให้อ้ายนั้นเหลียวหลังไปนำเขา คั่นแม่นว่า จั่งซั่น น้องกะขอบอกอ้ายว่าแล้วแต่ แล้วแต๊..แล้วแต ย้อนว่าน้องบ่ สะดิ้ง สะดิ้ง อ๊ะ อ๊ะ ย้อนว่าน้องบ่ สะดิ้งๆๆ ....น้องบ่สะดิ้ง
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง จาด้า จรรย์ดาริณ
สะดิ้ง

คอร์ด สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ | คอร์ดเพลง สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ | คอร์ดกีต้าร์ สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ | เนื้อเพลง สะดิ้ง จาด้า จรรย์ดาริณ

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.