คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี

คอร์ด สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี | คอร์ดเพลง สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี | คอร์ดกีต้าร์ สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี | เนื้อเพลง สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี

มอส รัศมี : : สมใจอ้ายแล้วบ่ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
คอบว่าฮัก น้องจึงยอมอ้ายเหมิด ซุอย่าง สิ่งที่หวัง คือความฮักจากอ้าย คอบว่าฮักอ้ายแฮง หมื่นพันคาหวานล่อใจ ยืนยืนว่าอ้าย คือคนที่ใช่แน่นอน ใจดวงนี้ บ่เคยให้ไผง่าย ๆ
นาท่งน้อยแพงหลาย บ่เคยให้ไผมาเช่า ยอมอ้ายเบิดซุอย่าง บ่คิดวิถืกสวมเขา บัดพอได้เอาหัวใจแล้วบ่หัวซา สมใจอ้ายแล้บ่ ที่หลอกฝันตั๋วให้น้องฮัก หลอกให้ยน้องเสียหลัก แล้วจากลา มันสมใจอ้ายแล้วไป่ ที่หลอกใจให้กินน้าตา เฮ็ดปานน้องบ่มีค่า น้อใจอ้าย คอบว่าฮัก เหมิดคาเว่านั่งเหงาเซเว ใจมันเพ จากวันนี้สิบ่ฮักไผง่าย ๆ น้องสิจาไว้ว่า ฮักแท้บ่มีจากคนหลายใจ จาฮอดมือตาย น้องกะบ่ลืม สมใจอ้ายแล้บ่ ที่หลอกฝันตั๋วให้น้องฮัก หลอกให้ยน้องเสียหลัก แล้วจากลา มันสมใจอ้ายแล้วไป่ ที่หลอกใจให้กินน้าตา เฮ็ดปานน้องบ่มีค่า น้อใจอ้าย คอบว่าฮัก เหมิดคาเว่านั่งเหงาเซเว ใจมันเพ จากวันนี้สิบ่ฮักไผง่าย ๆ น้องสิจาไว้ว่า ฮักแท้บ่มีจากคนหลายใจ จาฮอดมือตาย น้องกะบ่ลืม สิจาจนฮอดมื่อตาย มันสมใจอ้ายแล้วบ่
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง มอส รัศมี
ควายตัวใหม่ โสดกะดี สมใจอ้ายแล้วบ่ ย้อนน้องใจง่าย

คอร์ด สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี | คอร์ดเพลง สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี | คอร์ดกีต้าร์ สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี | เนื้อเพลง สมใจอ้ายแล้วบ่ มอส รัศมี

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.