คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร

คอร์ด บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร | คอร์ดเพลง บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร | คอร์ดกีต้าร์ บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร | เนื้อเพลง บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร

แฮ็คส์ วิษณุกร : : บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
ถ้าบ่มีใจ อย่าให้ความหวังเด้อหล่า อ้ายย่านอ้ายมีน้ำตา เมื่อเจ้าลาไปหาคนใหม่ บอกกันตรงๆ อ้ายคงบ่เจ็บปานได๋ อ้ายมีความหวังหรือไม่ มันอยู่ที่ใจเจ้ามีอ้ายบ่ ฮู่อยู่น้องหล่า อ้ายกลับมาหาเจ้าบ่ได้ ตั้งแต่หัวใจ ของเจ้าให้เขาไปแล้ว อ้ายคนเคยฮัก คนเคยคอย ส่อยเจ้าทุกแนว ตอนนี้บ่มีอีกแล้ว บ่มีแววสิได้เจ้าคืน ต้องทนกล้ำกลืน อ้ายแทบกลืนคำข่าวบ่ได้ ตั้งแต่เจ้าจากไป เป็นของผู้ใหม่ หัวใจมันฟ้อง ว่าหัวใจอ้าย ตอนนี่มันกลาย เป็นหนูทดลอง ตั้งแต่เปลี่ยนเจ้าของ หนูทดลองกะถืกวางยา โอ๊ยนางฟ้า ผู้งามจั่งเจ้า อย่ามาเว้าเป็นต่าง โอยนางฟ้า ผู้งามจั่งเจ้า อย่ามาเว้าเป็นต่าง ลืมหรือยัง ที่สองเฮาเว้า ว่าฮักเจ้าแฮงหลาย เจ้าถิ่มอ้าย คือถิ่มข้าวให้หมา ใจอุราส่างมาลืมได้ เป็นคนใช้ ในหัวใจนาง มาแล้วหลายเถื่อ คือสิบ่เหลือ คำว่าฮักอ้าย คงตายแล้วหัวใจ ถ้าบ่มีใจ กะอย่ามาให้ความหวัง อ้ายบ่อยากน้ำตาพัง คือจั่งคนที่ผ่านมา มีพบมีพราก มีจากก็ต้องมีลา สุดแท้แต่วาสนา ที่สองเฮามาบ่ได้คู่กัน มาซังหัวใจคนเด้ มาซังหัวใจคนเด๊ เฮ็ดกันพังเพแล้วกะถิ่มปล่อย ส่างบ่สงสารน้อคนผู้น้อย ผู้น้อยโอ๊ย ผู้น้อยผู้น้อย สิคอยเจ้าอยู่สุยาม อ้ายอยากสิถามหัวใจเจ้าเด่ หว่าคนผู้เท่เจ้าส่างลืมได้ สิไปทางได๋กะไปโลด สิไปทางได๋กะไปโล้ดดดด
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แฮ็คส์ วิษณุกร
ฮักเฮาที่เฝ้ารอ บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง อ้ายมีผัวแล้ว

คอร์ด บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร | คอร์ดเพลง บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร | คอร์ดกีต้าร์ บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร | เนื้อเพลง บ่มีใจ อย่าให้ความหวัง แฮ็คส์ วิษณุกร

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.