คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส

คอร์ด บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส | คอร์ดเพลง บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส | คอร์ดกีต้าร์ บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส | เนื้อเพลง บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส

เกรช บ่าวจัตุรัส : : บักแฟนเก่า :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

ยอมรับแต่โดยดี ว่าเจ้านั้นมีใจให้กับเขา ถิ่มอ้ายตกเป็นแฟนเก่าที่ต้องทาใจ แต่ให้ถามจักหน่อยแหน่หนา อยากฮู้ว่ามันมีดีหม่อใด๋ บักแฟนใหม่ ที่มันได้เจ้าไปครอง ฮักกันมาเวลากะโดน อ้ายต้องเป็นคนที่ทนเศร้าหมอง มื้อนี้หัวใจร่าร้อง อยากฮู้ความผิดของอ้ายสักนิด โตเจ้าให้เขา หมดทั้งหัวใจ โตอ้าย ให้เจ้าหมดทั้งชีวิต สิ่งที่น้องเลือกมันบ่ผิด แต่ผิดที่อ้ายฮักเจ้าบ่จาง แค่บักแฟนเก่า ที่โตเจ้าบ่เคยใส่ใจ แล้วบักแฟนใหม่ มันดีหม่องใด๋ที่ได้ใจนาง แค่บอกแฟนเก่า แค่บักแฟนเก่า ที่โตเจ้าถิ่มให้อ้ายอ้างว้าง มื้อนี้อยากถามใจนาง บักแฟนใหม่มันดีหม่องใด๋ อยากบอกความในใจให้เจ้าได้ฮู้ ว่าอ้ายถืกความอดสูสิงสู่หัวใจ คั่นบ่แม่น อ้ายฮักเจ้าจริง บ่ว่าสิเป็นผู้ใด๋ ถ้ามันมาเหยียบหัวใจ ได้เห็นดีกัน แค่บักแฟนเก่า ที่โตเจ้าบ่เคยใส่ใจ แล้วบักแฟนใหม่ มันดีหม่องใด๋ที่ได้ใจนาง แค่บอกแฟนเก่า แค่บักแฟนเก่า ที่โตเจ้าถิ่มให้อ้ายอ้างว้าง มื้อนี้อยากถามใจนาง บักแฟนใหม่มันดีหม่องใด๋ อยากบอกความในใจให้เจ้าได้ฮู้ ว่าอ้ายถืกความอดสูสิงสู่หัวใจ คั่นบ่แม่น อ้ายฮักเจ้าจริง บ่ว่าสิเป็นผู้ใด๋ ถ้ามันมาเหยียบหัวใจ ได้เห็นดีกัน

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เกรช บ่าวจัตุรัส
บักแฟนเก่า

คอร์ด บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส | คอร์ดเพลง บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส | คอร์ดกีต้าร์ บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส | เนื้อเพลง บักแฟนเก่า เกรช บ่าวจัตุรัส

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.