คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School

คอร์ด คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School | คอร์ดเพลง คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School | คอร์ดกีต้าร์ คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School | เนื้อเพลง คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School

กู่แคน School : : คำถามที่บ่เว่า :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

คาวบ่อนบั้นบ่อนสิมีน้ำตา ที่มันไหลอาบหน้าสองแก้ม นามไปบ่อนใด๋เห็นแก่ความเก่า อยู่บ้านเฮาที่มีอ้ายอยู่นำกัน * คือจั่งฝัน ที่เคยมีเจ้า แต่ตอนนี้ ที่สุดแสนเศร้า ภาพเก่าๆกับความฮักที่ใกล้แตกสลาย ** ฮักน้องบ่ หนออ้าย มีน้องหลายบ่ใจเจ้านั้น คั้นเจ้าบ่มีกั้น กะบอกแนคนดี อย่าเฮ้ดเเบบนี้น้องสิตาย *** ฮักน้องบ่ หนออ้าย คำถามสุดท้ายที่น้องบ่เว้า น้องกะอยากลืม อยากสิลืมเจ้า ลืมเรื่องแต่เก่าที่ผ่านมา **** แต่น้ำตา ที่มันไหล ความเสียใจที่ผ่านมา จบกันสาส่ำนี้ เอาไว้สาส่ำนี้ อ้ายสิอยู่ในหัวใจน้องตลอดไป (ซ้ำ * , ** , *** , **** ) เจ้าคือยอดดวงใจที่อ้าย นั้นปราถนามาอยู่ข้างกาย จากมื้อนี้หรือมื้อลมหายใจสุดท้าย สิขอมีแต่เจ้าผู้เดียว เหลียวเบิ่งฟ้า โอ้ละหนอเห็นบ่ นั้นหละคือบ้านเฮาอีสาน เฮามาสร้างสวรรค์อยู่นำกันหม่องนี้ หม่องที่มีความฮักเฮาสอง แล้วอยู่บ้านเฮา

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง กู่แคน School
บ่ม่วน นางอั้ว เมียเขาพ๊ะน๊ะ คำถามที่บ่เว่า ฮักที่แสนดี เจ็บเติบนึง
บุญใจ อ้อมกอดบ้านเฮา ม้างพาขวัญ บ่ได้ฮัก แคนฮ้างนางฟ้า ยังฮัก

คอร์ด คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School | คอร์ดเพลง คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School | คอร์ดกีต้าร์ คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School | เนื้อเพลง คำถามที่บ่เว่า กู่แคน School

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.