คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา

คอร์ด ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดกีต้าร์ ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | เนื้อเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา

กระต่าย พรรณนิภา : : ของเก่า :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
A1 : น้องขอถามแหน่อ้าย เคยฮักใผ๋อีหลี่บ่ หรือแค่ตั๋วแค่ล่อ ได้แล้วกะหนี ขึ้นชื่อว่าผู้หญิง บ่มักบ่ให้บายฟรี อ้ายมาเฮ็ดจั่งซี้ น้องเจ็บฮู้บ่ A2 : คักใจแล้วบ่อ้าย น้องกลายเป็นควายโตหนึ่ง ขอบใจเด้อน้องซึ้ง จนแค้นจอล่อ ใหม่ๆปานเทวดา บัดสิลาฮ้ายปานหมาว้อ ง่ายเนาะแค่บอกว่าพอ กะหนี Hook : น้องกลายเป็นของเก่า ที่อ้ายบ่เอากลายเป็นของฮ้าง น้ำตาไหลเป็นทาง เจ็บคักอีหลี แม่นหละเนาะของใหม่ คงถืกใจอ้ายคักแล้วตี้ จั่งถิ่มผู้หญิงคนนี้ ให้เป็นของเก่า โอ โอ้ โอ โอ่ ฮะ โอ้ โอ โอ่ ฮือ ฮือ ฮื้อ ฮะ ฮือ ฮื้อ ฮือ A3 . น้องขอถามแหน่อ้าย เฮ็ดจั่งใด๋อ้ายสิคืนมา น้องยังคอยยังถ่า อ้ายอยู่หม่องเก่า หากมื่อใด๋ของใหม่ เฮ็ดให้อ้ายต้องเหงา กลับมาหาของเก่า คนนี้ได้บ่
 
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง กระต่าย พรรณนิภา
รำคาญกะบอกกันเด้อ สิเป็นหยังบ่ เฮ็ด แอนด์ โชว์เด้อ เมาแล้วกะคิดฮอด ขีดอันตราย อ้ายเอ๋ย
สับสนหรือคนฮัก เห่า ฮักแต่บ่บอก บุญผลา ฮักจนตายแทนได้ ของเก่า
น้องแพ้เขาหรืออ้ายลำเอียง ผู้สาวโสด

คอร์ด ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดกีต้าร์ ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | เนื้อเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.