คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ Ost.หมู่ฮัก

คอร์ด กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ | คอร์ดเพลง กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ | คอร์ดกีต้าร์ กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ | เนื้อเพลง กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์

ศาล สานศิลป์ : Ost.หมู่ฮัก : กูหนิเด้ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
ขั่นบ่เห็นว่ามึงเป็นหมู่ ขั่นกูบ่ย่านเสียมึงไป ขั่นกูบ่ย่านเฮาห่างไกล กูสิบ่เก็บไว้ดอก ขั่นบ่ว่ามึงฮักเขาหลาย ทั้งที่ฮู้ว่าเขามาหลอก กูกะอยากจะบอก ยามที่กูเห็น มึงเว่าว่าบ่เหลือใคร กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ ที่อยู่กับมึง กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ ที่ยังคิดถึงมึงคักกว่าไผ กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ ที่ฮักมึงหลายจนว่าสิตายแทนได่ ขั่นบ่เห็นว่ามึงเป็นหมู่ ขั่นกูบ่ย่านเสียมึงไป ขั่นกูบ่ย่านเฮาห่างไกล กูสิบ่เก็บไว้ดอก ขั่นบ่ว่ามึงฮักเขาหลาย ทั้งที่ฮู้ว่าเขามาหลอก กูกะอยากจะบอก ยามที่กูเห็น มึงเว่าว่าบ่เหลือใคร กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ ที่อยู่กับมึง กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ ที่ยังคิดถึงมึงคักกว่าไผ กะกูหนิเด้ กะกูหนิเด้ ที่ฮักมึงหลายจนว่าสิตายแทนได่ *อยากให้มึงฮู้ไว้ ยามที่มึงบ่เหลือใคร กะหยังมีกูหนิเด้*
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ศาล สานศิลป์
ทุกการแจ้งเตือน 【DEMO】 ระเบิดเวลา ฮักไปเจ็บไป (เคยฮักกันบ่) กูหนิเด้ บ่รอด (จาลอด)

คอร์ด กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ | คอร์ดเพลง กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ | คอร์ดกีต้าร์ กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์ | เนื้อเพลง กูหนิเด้ ศาล สานศิลป์

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.