คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร

คอร์ด ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร | คอร์ดเพลง ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร | คอร์ดกีต้าร์ ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร | เนื้อเพลง ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร

เนสกาแฟ ศรีนคร : : ฮักกันเเฮงๆ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

มีกันแล้วอยากมีใหม่ มีไผแล้วอยากมีอื่น ถ้ามีเขาน้องสิบ่ฝืน สิบ่ขอยืนหม่องนั่นต่อไป ขั่นสิไปน้องกะบ่ว่า อย่ากลับคืนมาน้องขี้เดียดหลาย แหม่นสิฮ้องไห้แป๋ตายเมื่ออ้ายสิไปน้องสิตัดใจลา *เจ็บช้ำกับคำว่าฮัก เจ็บหนักกับคำว่าผิดหวัง สิขอตำจอกให้ฮักพังๆ สิขอลืมความหลัง ปล่อยอ้าย...ไปมีแฮงกับเขา **หน้าบ้านๆจั่งเฮาสู้หน้าด้านๆจั่งเขา บ่ได้ดอก แต่บ่เคยคิดสิหลอก หละกะอยากบอกว่าฮักอ้ายหลาย ถ้าคิดว่าเขาดีกว่าน้องสิบ่ว่าถ้าอ้ายสิไป ฮักกันแฮงๆเลิกกันไวๆ อวยพรให้อ้ายฮักกันจนตายโลดเด้อ บอกเขาเตรียมใจไว้เผื่อ กินของเหลืออย่าโชว์เหนือกว่า อ้ายบอกให้ลืมเรื่องที่ค้างคา น้องสิถือว่าเป็นบทเรียนให้น้องจื่อจำ (ซ้ำ*)เจ็บช้ำกับคำว่าฮัก เจ็บหนักกับคำว่าผิดหวัง สิขอตำจอกให้ฮักพังๆ สิขอลืมความหลัง ปล่อยอ้าย...ไปมีแฮงกับเขา *******Solo******* (ซ้ำ**) หน้าบ้านๆจั่งเฮาสู้หน้าด้านๆจั่งเขา บ่ได้ดอก แต่บ่เคยคิดสิหลอก หละกะอยากบอกว่าฮักอ้ายหลาย ถ้าคิดว่าเขาดีกว่าน้องสิบ่ว่าถ้าอ้ายสิไป ฮักกันแฮงๆเลิกกันไวๆ อวยพรให้อ้ายฮักกันจนตายโลดเด้อ ** หน้าบ้านๆจั่งเฮาสู้หน้าด้านๆจั่งเขา บ่ได้ดอก แต่บ่เคยคิดสิหลอก หละกะอยากบอกว่าฮักอ้ายหลาย ถ้าคิดว่าเขาดีกว่าน้องสิบ่ว่าถ้าอ้ายสิไป ฮักกันแฮงๆเลิกกันไวๆ อวยพรให้อ้ายฮักกันจนตายโลดเด้อพี่ ฮักกันแฮงๆเลิกกันไวๆอวยพรให้อ้ายฟ้าวตายโลดเด้อพี่….

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เนสกาแฟ ศรีนคร
ฮักกันเเฮงๆ ถิ่มน้องไว้กลางทาง ทานหมา อย่าหัวซากัน

คอร์ด ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร | คอร์ดเพลง ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร | คอร์ดกีต้าร์ ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร | เนื้อเพลง ฮักกันเเฮงๆ เนสกาแฟ ศรีนคร

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.