คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์

คอร์ด อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์ | คอร์ดเพลง อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์ | คอร์ดกีต้าร์ อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์ | เนื้อเพลง อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์

แอม ศรนรินทร์ : : อยากให้เจ้าฮู้ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
กะเป็นแค่บ่าวบ้านบ้านบ่มีบิ๊กไบค์บ่มีรถเบนซ์ อ้ายกะมีแค่เท่าที่เห็นแค่รถฮ้างๆแต่ว่ามันบ่แม่นประเด็น ถึงรถอ้ายมันสิเก่าบ่ต้องมาเบิ่งบ่ต้องมาเห็น อันหม่องสำคัญที่เป็นที่อยากให้เห็นคือใจของอ้าย เบิ่งแน่บ่นาง หัวใจบ่ฮ้างคือรถดอกหนา ถึงอ้ายสิขี้เหล้า ถึงอ้ายสิขี้เมา แต่ข้างในเบิดทั้งหัวใจข้างในกะมีแต่เจ้า บ่เคยคิดบิแบ่งให้ไผ บ่เคยคิดสิเปลี่ยนใจ ถ้าหากว่าน้องนั้นพร้อมมื้อได๋อ้ายพร้อมจะดูแล เบิดบ้านกะมีแต่แม่อ้ายนั้นที่ฮักอ้าย บ่มีไผมาฮ่วมฮักกะเพราะว่าอ้ายมันคนขี้ฮ่าย คั่นได้เป็นแฟนเจ้ามื้อได๋สัญญาสิฮักจนมื้อตาย บ่เฮ็ดให้มันสลาย ดอกใจของเจ้า อยากให้เจ้าฮู้ หัวใจของอ้าย อยากให้เจ้าฮู้ มันฮักมันแพงอยากไปเบิ่งอยากไปแยงหัวในน้อง แต่ติดตรงบ่มีโอกาสให้อ้ายรับใช้หรืออ้ายจับจอง อ้ายบ่แม่นคนเจ้าชู้ถามไผกะฮู้มาถามเบิ่ง หมู่อ้ายบักหลายบ่ถามมื้อนี้แล้วเจ้าสิฮู้มื้อเฮิ้ง กะอ้ายเป็นคนจั่งซี่สิให้อ้ายเป็นคนจั่งได๋ ตกแลงลงมากะกินเหล้าขาว ซวนผู้สาวมากินต้มไก่ ที่ทำตัวเสเพล เพราะว่าอ้ายบ่ทันมีไผ กะลองมาเป็นแฟนอ้ายเบิ่ง สัญญา อ้ายสิเฮ็ดโตใหม่ อยากให้เจ้าฮู้ หัวใจของอ้าย อยากให้เจ้าฮู้ ฝากไปฮอดผู้สาว ที่คิดว่าเฮานี่เป็นคนบ่ดี ที่อ้ายเฮ็ดโตเสเพลจั่งซั่นจั่งซี่ กะเพราะว่าบ่มีเจ้ามาอยู่ในหัวใจ คั่นเจ้ามาอยู่ในหัวใจอ้ายมื้อได๋ อ้ายสัญญาสิเฮ็ดโตใหม่ เฮ็ดโตให้ดีกว่าเก่าเด้อ... ถึงอ้ายสิขี้เหล้า ถึงอ้ายสิขี้เมา แต่ข้างในเบิดทั้งหัวใจข้างในกะมีแต่เจ้า บ่เคยคิดบิแบ่งให้ไผ บ่เคยคิดสิเปลี่ยนใจ ถ้าหากว่าน้องนั้นพร้อมมื้อได๋อ้ายพร้อมจะดูแล เบิดบ้านกะมีแต่แม่อ้ายนั้นที่ฮักอ้าย บ่มีไผมาฮ่วมฮักกะเพราะว่าอ้ายมันคนขี้ฮ่าย คั่นได้เป็นแฟนเจ้ามื้อได๋สัญญาสิฮักจนมื้อตาย บ่เฮ็ดให้มันสลาย ดอกใจของเจ้า อยากให้เจ้าฮู้ หัวใจของอ้าย อยากให้เจ้าฮู้ มันฮักมันแพงอยากไปเบิ่งอยากไปแยงหัวในน้อง แต่ติดตรงบ่มีโอกาสให้อ้ายรับใช้หรืออ้ายจับจอง อ้ายบ่แม่นคนเจ้าชู้ถามไผกะฮู้มาถามเบิ่ง หมู่อ้ายบักหลายบ่ถามมื้อนี้แล้วเจ้าสิฮู้มื้อเฮิ้ง กะอ้ายเป็นคนจั่งซี่สิให้อ้ายเป็นคนจั่งได๋ ตกแลงลงมากะกินเหล้าขาว ซวนผู้สาวมากินต้มไก่ ที่ทำตัวเสเพล เพราะว่าอ้ายบ่ทันมีไผ กะลองมาเป็นแฟนอ้ายเบิ่ง สัญญา อ้ายสิเฮ็ดโตใหม่ อยากให้เจ้าฮู้ หัวใจของอ้าย อยากให้เจ้าฮู้...เด้อนาง กะคนโสดน้อ สิเอาหยังกับอ้าย มาตี๊ มาฮักอ้ายเบิ่ง สิฮู้ว่าอ้ายนี้เป็นคนดีให้เจ้าอีหลีเด้อจ้า
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แอม ศรนรินทร์
หมาหัวเน่า อยากให้เจ้าฮู้

คอร์ด อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์ | คอร์ดเพลง อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์ | คอร์ดกีต้าร์ อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์ | เนื้อเพลง อยากให้เจ้าฮู้ แอม ศรนรินทร์

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.