คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน

คอร์ด บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน | คอร์ดเพลง บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน | คอร์ดกีต้าร์ บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน | เนื้อเพลง บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน

วงน้ำหวาน : : บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
บ่ได้มักดอกเหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ แค่อยากลืมว่าเคย ถืกผู้ใด๋ถิ่ม บ่อยากจื่อหน้าคน ซั่ว ซั่ว ที่มันเคยตั๋วกัน หอบใจมานั่งร้านเหล้า พาความเศร้ามานั่งเป็นหมู่ เก็บฮักที่พังเพมุ่น มาสุมไฟถิ่มในผับ บ่ได้อยากมาเที่ยวแบบนี้ แต่ชีวิตมันเจ็บมันซ้ำ มันอกหักจากคนที่ฮักบ่จริง ปล่อยชีวิตติดเหล้า เผื่อสิเมาให้ลืมสุอย่าง บ่อยากสิจื่อความฮัก ที่เคยมักง่ายให้ไผ บ่ได้อยากเป็นคนแนวนี่ ที่กินเหล้าย้อนว่าเสียใจ บ่ฮู้สิเฮ็ดแนวใด๋ ให้ใจมันหายดี กะบ่ได้มักดอกเหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ แค่อยากลืมว่าเคย ถืกผู้ใด๋ถิ่ม บ่อยากจื่อหน้าคนชั่ว ชัว ที่มันเคยตั๋วกัน บ่แม่นขี้เหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ ให้มันจื่อมันจำ ว่าสิบ่ใจง่าย สิบ่หน้าโง่หลวมโตให้ไผ พังใจอีกแล้ว หลาบแล้วหัวใจ... ยอมเป็นคนขี้เหล้า ไผสิเว่าว่าเลวกะส่าง ก็ใจมันเพมันฮ้าง มันยังเจ็บอยู่ ใส่เหล้าล้างหน่วยหัวใจ ให้มันลืมฮักที่เคยมุ่น มื่อใด๋ที่เซาเสียศูนย์ สิลุกขึ้นเป็นคนใหม่ กะบ่ได้มักดอกเหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ แค่อยากลืมว่าเคย ถืกผู้ใด๋ถิ่ม ฮือ ฮือ ฮือ ฮือ ฮือ... บ่แม่นขี้เหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ ให้มันจื่อมันจำ ว่าสิบ่ใจง่าย สิบ่หน้าโง่หลวมโตให้ไผ พังใจอีกแล้ว กะบ่ได้มักดอกเหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ แค่อยากลืมว่าเคย ถืกผู้ใด๋ถิ่ม บ่อยากจื่อหน้าคน ซั่ว ซั่ว ที่มันเคยตั๋วกัน บ่แม่นขี้เหล้า แค่อยากเมา ซื่อ ซื่อ ให้มันจื่อมันจำ ว่าสิบ่ใจง่าย สิบ่หน้าโง่หลวมโตให้ไผ พังใจอีกแล้ว หลาบแล้วหัวใจ... ข่อยหลาบแล้วหัวใจ
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง วงน้ำหวาน
บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ)

คอร์ด บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน | คอร์ดเพลง บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน | คอร์ดกีต้าร์ บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน | เนื้อเพลง บ่ได้มักดอกเหล้า (แค่อยากเมาซื่อๆ) วงน้ำหวาน

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.