คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง

คอร์ด ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง | คอร์ดเพลง ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง | คอร์ดกีต้าร์ ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง | เนื้อเพลง ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง

โบว์ดำ ลำซิ่ง : : ขอเจ็บเทือสุดท้าย :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
ย้อนว่าฮักคำเดียวจั๋งได้ฮู้จักคำว่าเสียใจ สิถอยกะถอยบ่ได้ ย้อนหัวใจยังแคร์อ้ายอยู่ พยายามจะจบหลายครั้ง กะจั๊กเป็นหยังคือจั่งทนอยู่ รู้ทั้งรู้ ว่าใจของเขาบ่คือเก่า บ่อยากสิรั้งเอาไว้ บ่อยากดองใจให้มันเน่า แฮงฝืนไปกะแฮงเจ็บหลายกว่าเก่า ในเมื่อว่าเขาพร้อมจะจากไป...โอ้ย.. น้องขอเจ็บเป็นเทือสุดท้าย หลูโตนหัวใจเจ้าของ บ่อยากเป็นรอง จากที่เคยเป็นหนึ่งครองใจ น้องขอจบบ่อยากพบพ้อ แล้วแต่อ้ายสิไปมีไผ เชิญตามสบาย ขอให้ม่วนโลดเด่อเด้ออ้าย น้องขอไกลผู้ชายบ่พอ.. Solo ย้อนฮักหลาย หัวใจกะเลยต้องนองน้ำตา บาดแผลที่อ้ายให้มา จากเคยเจ็บจนชาแล้วใจ แต่ก่อนเคยเป็นคนดูแล แต่ตอนนี้อ้ายเป็นคนทำลาย ใจน้อใจ กะจั่งแม่นให้เขาทำร้ายเอา.. บ่อยากสิรั้งเอาไว้ บ่อยากดองใจให้มันเน่า แฮงฝืนไปกะแฮงเจ็บหลายกว่าเก่า ในเมื่อว่าเขาพร้อมจะจากไป...โอ้ย.. น้องขอเจ็บเป็นเทือสุดท้าย หลูโตนหัวใจเจ้าของ บ่อยากเป็นรอง จากที่เคยเป็นหนึ่งครองใจ น้องขอจบบ่อยากพบพ้อ แล้วแต่อ้ายสิไปมีไผ เชิญตามสบาย ขอให้ม่วนโลดเด่อเด้ออ้าย น้องขอไกลผู้ชายบ่พอ.. ขอให้สาแก่ใจเด้ออ้าย...เจ็บเทือสุดท้าย...น้องคงบ่ได้ตายดอกเด้อ.
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง โบว์ดำ ลำซิ่ง
ขอเจ็บเทือสุดท้าย ตอกให้น้องแหน่

คอร์ด ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง | คอร์ดเพลง ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง | คอร์ดกีต้าร์ ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง | เนื้อเพลง ขอเจ็บเทือสุดท้าย โบว์ดำ ลำซิ่ง

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.