คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา

คอร์ด ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดกีต้าร์ ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | เนื้อเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา

กระต่าย พรรณนิภา : : ของเก่า :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
A1 : น้องขอถามแหน่อ้าย เคยฮักใผ๋อีหลี่บ่ หรือแค่ตั๋วแค่ล่อ ได้แล้วกะหนี ขึ้นชื่อว่าผู้หญิง บ่มักบ่ให้บายฟรี อ้ายมาเฮ็ดจั่งซี้ น้องเจ็บฮู้บ่ A2 : คักใจแล้วบ่อ้าย น้องกลายเป็นควายโตหนึ่ง ขอบใจเด้อน้องซึ้ง จนแค้นจอล่อ ใหม่ๆปานเทวดา บัดสิลาฮ้ายปานหมาว้อ ง่ายเนาะแค่บอกว่าพอ กะหนี Hook : น้องกลายเป็นของเก่า ที่อ้ายบ่เอากลายเป็นของฮ้าง น้ำตาไหลเป็นทาง เจ็บคักอีหลี แม่นหละเนาะของใหม่ คงถืกใจอ้ายคักแล้วตี้ จั่งถิ่มผู้หญิงคนนี้ ให้เป็นของเก่า โอ โอ้ โอ โอ่ ฮะ โอ้ โอ โอ่ ฮือ ฮือ ฮื้อ ฮะ ฮือ ฮื้อ ฮือ A3 . น้องขอถามแหน่อ้าย เฮ็ดจั่งใด๋อ้ายสิคืนมา น้องยังคอยยังถ่า อ้ายอยู่หม่องเก่า หากมื่อใด๋ของใหม่ เฮ็ดให้อ้ายต้องเหงา กลับมาหาของเก่า คนนี้ได้บ่
 
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง กระต่าย พรรณนิภา
เมาแล้วกะคิดฮอด ขีดอันตราย อ้ายเอ๋ย สับสนหรือคนฮัก เห่า ฮักแต่บ่บอก
บุญผลา ฮักจนตายแทนได้ ของเก่า น้องแพ้เขาหรืออ้ายลำเอียง ผู้สาวโสด

คอร์ด ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | คอร์ดกีต้าร์ ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา | เนื้อเพลง ของเก่า กระต่าย พรรณนิภา

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.