คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน

คอร์ด อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน | คอร์ดเพลง อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน | คอร์ดกีต้าร์ อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน | เนื้อเพลง อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน

หรั่ง บิ๊กแคน : : อ้ายบ่มีสิทธิ์ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

**##** ชีวิตมันเป็นของเจ้า ถึงบ่เว้ากะฮู้อยู่ว่า อ้ายแค่คนธรรมดา ที่หลงเข้ามาตอนเจ้าเผลอใจ เจ้าสิถิ่มสิป๋า สิจากลามื้อได๋กะได้ ฮู้ตัวเองทุกลมหายใจ ยังบืนใส่ฮักเจ้าเรื่อยมา ##** จนถึงเวลา นาทีสุดท้ายของอ้ายคนนี้ ยึดเจ้าบ่ได้อีหลี เมื่อเจ้านั้นมีคนใหม่เข้ามา หวานกลายเป็นขม ฮักอ้ายลอยลมจ่มหายไร้ค่า เมื่อยินได้ยินเฮาเลิกกันสา ฮู้ชะตาว่าใจต้องเจ็บ ###**** โอ้ย ..คือเจ็บแท้เนาะหัวใจ ยามเจ้าสิไป สิเฮ็ดจังได๋ ....... #####(ซ้ำ)ฮูก ** อ้ายบ่มีสิทธิ์ สิไปห้ามชีวิตเจ้าได้ ถึงแม้ฮักเจ้าแป๋ตาย แต่ผลสุดท้ายก็คือหลีทาง ปล่อยให้เจ้าไป เดินคู่คนใหม่ที่พร้อมทุกอย่าง ส่วนอ้ายบ่มีสิทธิ์หยัง สิเนียวรังเจ้าได้ดอกใจ ##** ชีวิตของอ้าย คือไร้ความหมายยามเจ้าจากลา ฮู้โตเจ้าของดีว่า มีวาสนาแค่ฮักทอนั้น ปล่อยให้เจ้าไป เดินคู่คนใหม่ที่ใจเจ้าฝัน ส่วนอ้ายบ่มีสิทธิ์หยัง สิเนียวรังนอกจากทำใจ **## คนคืออ้ายบ่มีสิทธิ์หยัง สิเนียวรังนอกจากตัดใจ##**จบ**

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง หรั่ง บิ๊กแคน
เฮาจบกัน คืนสุดท้าย อ้ายบ่มีสิทธิ์

คอร์ด อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน | คอร์ดเพลง อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน | คอร์ดกีต้าร์ อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน | เนื้อเพลง อ้ายบ่มีสิทธิ์ หรั่ง บิ๊กแคน

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.