คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา

คอร์ด เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา | คอร์ดเพลง เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา | คอร์ดกีต้าร์ เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา | เนื้อเพลง เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา

ติ๊ก ปานา : : เคาะขี้เมี่ยงใจ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
ชีวิตผู้ชายหนึ่งคนที่โดนหักหลัง หัวใจ ถืกม้างเพพัง บ่ยัง ชิ้นดี เขาป๋า เขาปล่อย ถิ่มเป็นของฮ่าง เจ็บจังๆปานหนังถืกจี่ อกหักเทือนี้ หลาบปานตอนแมว ว่าสิบ่ฮักไผอีกแล้ว จนมาพ้อเจ้า หัวใจที่มันเคยเศร้า กลับมาฮ้องแอ่ว อยากลองฮักใหม่ แต่ใจยังย่าน เจ้าติกันว่าของฮ่าง ใจมีแป้ว เลยอยากถามน้องแก้ว ให้ฮู้ว่า ... พอสิส่อยได้บ่ ส่อยเคาะขี้เมี่ยงใจฮัก อกมันเคยถืกหัก เจ็บหนักใจมีน้ำตา ใจเคยผ่านการใช้ เจ้าพอสิรับได้บ่หล่า กับคนที่ได้ ชื่อว่า เป็นผู้ชายมือสอง หัวใจของคนฮ่างๆ ถืกวาง ขี้เมี่ยงกิน เป็นเจ้าได้บ่ยุพิณ มาช่วยประครอง มาขัดมาล้าง ให้ฟื้นคืนใหม่ ได้บ่ทรามวัย ถือว่าอ้ายขอร้อง เอาหัวใจเฮาสอง มาฮักกันสา solo........ ขอโทษเด้อหากถามรำไร ก็เพราะว่าใจมันคิดหลาย ว่าคนจั่งอ้าย สิถืกธาตุ เจ้าแนบ้อ พอสิส่อยได้บ่ ส่อยเคาะขี้เมี่ยงใจฮัก อกมันเคยถืกหัก เจ็บหนักใจมีน้ำตา กายเคยผ่านการใช้ เจ้าพอสิรับได้บ่หล่า กับคนที่ได้ ชื่อว่า เป็นผู้ชายมือสอง หัวใจของคนฮ่างๆ ถืกวาง ขี้เมี่ยงกิน เป็นเจ้าได้บ่ยุพิณ มาช่วยประครอง มาขัดมาล้าง ให้ฟื้นคืนใหม่ ได้บ่ทรามวัย ถือวาอ้ายขอร้อง เอาหัวใจเฮาสอง มาฮักกันสา (รังเกียจบ่แก้วตา ผู้ชายมือสอง)
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ติ๊ก ปานา
เคาะขี้เมี่ยงใจ

คอร์ด เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา | คอร์ดเพลง เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา | คอร์ดกีต้าร์ เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา | เนื้อเพลง เคาะขี้เมี่ยงใจ ติ๊ก ปานา

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.