คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล

คอร์ด หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล | คอร์ดเพลง หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล | คอร์ดกีต้าร์ หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล | เนื้อเพลง หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล

เน็ค นฤพล : : หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
กะอ้ายฮู้ โตดี ว่า อ้ายถูกมองว่าโง่เง่า กะย้อนว่าอ้ายฮักเลยยอมให้เจ้าทำร้าย..... เจ้าเว้าดีๆ ซ่ำนี้ ก็ยอมอภัยให้เจ้าได้ ต่อให้ต้องเสียใจ *อ้ายอยากเป็นคนที่เฮ็ดใจแข็งได้หลายกว่านี้ แต่อ้ายก็บ่มี วิธี ไสเลย..... ** คั่นสิว่าอ้ายอยากหนีไป แต่สุดท้ายอ้ายกะต้องวนกลับมา ติดที่ว่าฮักเจ้า ว่าฮักเจ้า อยากหนี และบ่ต้องคืนกลับมา แต่ก็เฮ็ดบ่ได้ บ่ได้เลย ทั้งที่ฮู้ว่าเจ้าบ่เคยเห็นค่า เจ็บเด้.....เจ็บตรงที่หนีซ่ำใด๋ ก็ไปบ่พ้น เลย.... กะอ้ายหวัง มื้อนึง เจ้าสิเปลี่ยนแปลงบ่คือเก่า กะย้อนว่าอ้ายคึดอ้ายหวังเกินไปหรือเปล่า (ซ้ำ * , ** , solo , * ) ** คั่นสิว่าอ้ายอยากหนีไป แต่สุดท้ายอ้ายกะต้องวนกลับมา ติดที่ว่าฮักเจ้า ว่าฮักเจ้า อยากหนี และบ่ต้องคืนกลับมา แต่ก็เฮ็ดบ่ได้ บ่ได้เลย ทั้งที่ฮู้ว่าเจ้าบ่เคยเห็นค่า เจ็บเด้.....เจ็บตรงที่หนีซ่ำใด๋ (ซ้ำ **)
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เน็ค นฤพล
หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น คำที่บ่กล้าเว้า คนบ่ฮู้ใจ เฟซบ่กล้าไลค์ ไลน์บ่กล้าแอด บ่หล่อก็บ่ตาย ตั้งใจมาเป็นตัวจริง

คอร์ด หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล | คอร์ดเพลง หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล | คอร์ดกีต้าร์ หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล | เนื้อเพลง หนีซำได๋ก็ไปบ่พ้น เน็ค นฤพล

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.