คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ

คอร์ด โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ | คอร์ดเพลง โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ | คอร์ดกีต้าร์ โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ | เนื้อเพลง โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ

สมบูรณ์ ปากไฟ : : โสดแต่ในเฟซ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

Like คือมาหา Like แม่นผู้สาวทางใด๋ มา Like ย้อนหลังข้อยแท้ คือ Ment หวานปานอ่อยกันนี่แหม คนยิ่งเป็นภูมิแพ้ ความเหงาอยู่เด้นี่ ส่องเลยไปหาส่อง บัดใด๋ไทเจ้าของ Status โสดว่าติ มีแฟนแล้ว ไผกะฮู้กันดี คือมาเฮ็ดจังซี่ แฟนใจดี ซั่นบ่ ฮู้ขี้พื้นกันอยู่ บ่แม่นหมู่สนิทอย่าติดว้าว เซาแนน้า...เซาเซา บ่อยากเป็นข่าว กับเมียผู้ใด๋ เจ้าโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ อย่ามาหาเฮ็ด สำมะแจ๋ online เจ้าโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ เฮ็ดเล่นเฮ็ดหัว ได้จังใด๋ล่ะหัวใจ อยากได้ยอดรัก บ่แม่นยอดLike อย่ามาหยอดกันหลาย... ซุมโสดแต่ในเฟซ โสด แต่ว่าบ่สด เชิญไปทางหน้าโลด ไปเล่นเดิ่นพุ่นก่อนไป กะข้อยย่าน ผัวเจ้าเข้ามาฮ้าย ขี้ค้านเปิดเฟซใหม่ มันยากใจข้อยน้า ตอบ เดี๋ยวหาว่าอ่อย ซงมาแนวจอบหลอย ข้อยเลยตัดปัญหา บ่อยากตาย ย้อนเล่น face เด้อล่ะ ขอ unfriend ดีกว่า ย่านถืกตรีน ผัวเพิ่น เจ้าโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ อย่ามาหาเฮ็ด สำมะแจ๋ online เจ้าโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ เฮ็ดเล่นเฮ็ดหัว ได้จังใด๋ล่ะหัวใจ อยากได้ยอดรัก บ่แม่นยอดLike อย่ามาหยอดกันหลาย... ซุมโสดแต่ในเฟซ โสด แต่ว่าบ่สด เชิญไปทางหน้าโลด ไปเล่นเดิ่นพุ่นก่อนไป กะข้อยย่าน ผัวเจ้าเข้ามาฮ้าย ขี้ค้านเปิดเฟซใหม่ มันยากใจข้อยน้า ตอบ เดี๋ยวหาว่าอ่อย ซงมาแนวจอบหลอย ข้อยเลยตัดปัญหา บ่อยากตาย ย้อนเล่น face เด้อล่ะ ขอ unfriend ดีกว่า ย่านถืกตรีน ผัวเพิ่น ฮู้ขี้พื้นกันอยู่ บ่แม่นหมู่สนิทอย่าติดว้าว เซาแนน้า...เซาเซา บ่อยากเป็นข่าวกับเมียผู้ใด๋ เจ้าโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ อย่ามาหาเฮ็ด สำมะแจ๋ online เจ้าโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ เฮ็ดเล่นเฮ็ดหัว ได้จังใด๋ล่ะหัวใจ อยากได้ยอดรัก บ่แม่นยอดLike อย่ามาหยอดกันหลาย... ซุมโสดแต่ในเฟซ โสดแต่ในเฟซ

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง สมบูรณ์ ปากไฟ
โสดแต่ในเฟซ วาสนาสั่งมาเจ็บ อ้ายดีบ่พอ หรือน้องพอบ่เป็น เอาเมียไปเทิร์น หนุ่มโคโยต้า

คอร์ด โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ | คอร์ดเพลง โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ | คอร์ดกีต้าร์ โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ | เนื้อเพลง โสดแต่ในเฟซ สมบูรณ์ ปากไฟ

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.