คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา

คอร์ด เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา | คอร์ดเพลง เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา | คอร์ดกีต้าร์ เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา | เนื้อเพลง เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา

หญิง อารียา : : เมียตามหน้าที่ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
A: ใสว่าฮักเมีย คนนี้ที่สุด และพร้อมสิหยุด กับใครๆให้น้องเป็นหนึ่ง ลืมคำเว่าละบ้อ คือหลายแท้น้อคนว่าคิดถึง เพราะฮักตั๊วจั่งตามหึง เมียสิหวงผัวบ่ได้ซั่นตี้ B: กี่คนที่อ้าย หล๋อยไปเทคแคร์ สร้างเรื่อง ตั๋วน้องไปแว่ คนทีถืกใจถึงที่ บัดคนเป็นเมีย อ้ายสิคลอเคลียร์ หวานๆบ่มี โปรโมชั่นเป็นแฟนที่ดี คงเบิดแล้วตี๋ตั้งแต่มื้อแต่ง C: [ฮุค]เอิ้นข่อยว่าเมียแท้ๆ ยังแอบไปคุยผู้สาว ยามลับตาเฮา หาคนแทนที่ คนนอนข้างสุมื้อ เป็นเมียย้อนฮักหรือตามหน้าที่ บอกใครๆว่าแฟนบ่มี ให้เกียรติศักดิ์ศรีคนเป็นเมียบ้าง D: น้องคือคนเข้า พาขวัญป้อนไข่ เฮ็ดตามประเพณีไทย เป็นเมียถูกต้องของอ้ายทุกอย่าง มื้อได๋สิพอ อ้ายฮู้บ่ไผ๋น้ำตาหลั่ง อยากให้ฮักเมียคนนี้จริงจัง บ่แม่นมาฮักแค่ตามหน้าที่...
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง หญิง อารียา
เมียตามหน้าที่ ดอกสะแบงหล่นแล้ว ฟันแล้วอ้ายอย่าถิ่ม บ่แม่นของตาย เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้

คอร์ด เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา | คอร์ดเพลง เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา | คอร์ดกีต้าร์ เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา | เนื้อเพลง เมียตามหน้าที่ หญิง อารียา

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.