คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว

คอร์ด อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว | คอร์ดเพลง อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว | คอร์ดกีต้าร์ อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว | เนื้อเพลง อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว

ลำยอง หนองหินห่าว : : อย่ามาฤทธิ์เยอะ :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
มาเด้อหมู่เฮา สิเว้าหยังให้ฟัง เห็นบ่หว่างฮั่น เป็นตาซังคักหลายหลาย นางบ่แม่นเล่น กะสิเคลมเอาให้ได้เด๊ะ อย่าให้นางข้ามเขต ไปโลด Let's Go เพื่อนสาว ไปกันซีนนาง อย่าให้ได้จับได้บาย อย่าให้นางได้สักไม้ อย่าให้นางจิกจนเลอะเทอะ ให้ Have สติ เซาคันทำตัวให้มันน่าดู ผู้ได๋เขาเบิ่งกะฮู้ อย่ามาเฮ็ดโตเป็นชู้ สิทุบให้เบิ่ด สิทุบให้เบิ่ด สิทุบให้เบิ่ด เบิ่ด เบิ่ด อย่ามาฤทธิ์เยอะ มาจิกผู้ชาย (ตาย ตาย ตาย ตาย) ทำงี้ได้ไง มาจิกผู้ชาย (why? อ่ะ อะ อ่ะ อ้าย) บ่แม่นของเล่นให้ใครเข้ามา แย่งได้ง่ายง่าย รวบตึงให้ทัน อย่าให้นางเข้ามาใกล้ได้ ให้รู้ว่ามันเป็นของของใคร ระวังตัวเอาไว้ให้ดี อย่าไปไว้ใจแม่พวกชะนี นางเอาจริงนะคะ Baby อสรพิษลักกินทุกที ของดีดีบ่แม่นของฟรี ถ้านางแย่งไปบ่ยอมอีหลี นางฤทธิ์เยอะนะคะแม่นี่ จะให้จัดให้นางซักทีสองที ไปกันซีนนางอย่าให้ได้จับได้บาย อย่าให้นางได้สักไม้ อย่าให้นางจิกจนเลอะเทอะ ให้ Have สติ เซาคันทำตัวให้มันน่าดู ผู้ได๋เขาเบิ่งกะฮู้ อย่ามาเฮ็ดโตเป็นชู้ สิทุบให้เบิ่ด สิทุบให้เบิ่ด สิทุบให้เบิ่ด เบิ่ด เบิ่ด อย่ามาฤทธิ์เยอะ มาจิกผู้ชาย (ตาย ตาย ตาย ตาย) ทำงี้ได้ไง มาจิกผู้ชาย (why? อ่ะ อะ อ่ะ อ้าย) บ่แม่นของเล่นให้ใครเข้ามา แย่งได้ง่ายง่าย รวบตึงให้ทัน อย่าให้นางเข้ามาใกล้ได้ ให้รู้ว่ามันเป็นของของใคร ให้รู้ว่ามันเป็นของของใคร… ไปกันซีนนางอย่าให้ได้จับได้บาย อย่าให้นางได้สักไม้ อย่าให้นางจิกจนเลอะเทอะ ให้ Have สติ เซาคันทำตัวให้มันน่าดู ผู้ได๋เขาเบิ่งกะฮู้ อย่ามาเฮ็ดโตเป็นชู้ สิทุบให้เบิ่ด สิทุบให้เบิ่ด สิทุบให้เบิ่ด เบิ่ด เบิ่ด อย่ามาฤทธิ์เยอะ มาจิกผู้ชาย (ตาย ตาย ตาย ตาย) ทำงี้ได้ไง มาจิกผู้ชาย (why? อ่ะ อะ อ่ะ อ้าย) บ่แม่นของเล่นให้ใครเข้ามา แย่งได้ง่ายง่าย รวบตึงให้ทัน อย่าให้นางเข้ามาใกล้ได้ อย่ามาฤทธิ์เยอะ มาจิกผู้ชาย (ตาย ตาย ตาย ตาย) ทำงี้ได้ไง มาจิกผู้ชาย (why? อ่ะ อะ อ่ะ อ้าย) บ่แม่นของเล่นให้ใครเข้ามา แย่งได้ง่ายง่าย รวบตึงให้ทัน อย่าให้นางเข้ามาใกล้ได้
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ลำยอง หนองหินห่าว
ผัวข่อยเด้อ อย่ามาฤทธิ์เยอะ Music Lover เดี๋ยวปาด้วยเบอร์โทร ประสาซ่ำผัว จีบเอาสิคะ
เอาผัวไปเทิร์น

คอร์ด อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว | คอร์ดเพลง อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว | คอร์ดกีต้าร์ อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว | เนื้อเพลง อย่ามาฤทธิ์เยอะ ลำยอง หนองหินห่าว

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.