คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ

คอร์ด อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ | คอร์ดเพลง อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ | คอร์ดกีต้าร์ อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ | เนื้อเพลง อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ

ท๊อป มอซอ : : อยากได้น้อง :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด

โตอ้ายโสดพร้อมคบพร้อมรบกับแฟนเก่าเธอ ขั่นน้องพร้อมหัวใจอ้ายก็ว่างเสมอ หากบ่จริงจังคบเล่นๆก็ได้น่ะเธอ อ้ายกะบ่ฮู้ว่าอ้ายสิอยู่ได้ฮอดมื้อใด๋ อ้ายย่านมื้อหนึ่งอ้ายตาย คงเสียดาย ขั่นอ้าย บ่ได้บอกความในใจที่มี กะว่าสิเว้าโดนเเล้ว กะเลยต้องเว้ามื้อนี้ ตั้งใจฟังดีๆ โตอ้ายโสดพร้อมคบพร้อมรบกับแฟนเก่าเธอ ขั่นน้องพร้อมหัวใจอ้ายก็ว่างเสมอ หากบ่จริงจังคบเล่นๆก็ได้น่ะเธอ * ขั่นอ้ายได้น้อง ได้เป็นแฟนน้อง อ้ายสิดูแลน้องรับรองบ่ไปใส เคยตั๋วเคยซั้ว เคยหลายใจ กะสิหยุดไว้หม่องนี้ แม้.....เจ้าสิเคยเป็นของใผ อ้ายกะบ่สนใจดอกเด้อคนดี แต่บ่ยอมอีหลี คันมื้อนี้ อ้ายบ่ได้เจ้า Solo อ้ายกะบ่ฮู้ว่าอ้ายสิอยู่ได้ฮอดมื้อใด๋ ย้อนคู่อริอ้ายหลาย แต่บ่ต้องกังวลใจ หมู่อ้ายมีหลายกว่า อ้ายบ่แม่นนักเลง แค่เก่งใจนามสกุลพ่อ แล้วเจ้าสิฮักอ้ายบ่ แต่บ่ยอมอีหลี คั่นมื้อนี้ อ้ายบ่ได้เจ้า......

คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ท๊อป มอซอ
อยากได้น้อง ห่วงเจ้าผู้สาวเก่า มือที่สาม ผู้บ่าวมอซอ แฟนเก่าที่เจ้าลืม

คอร์ด อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ | คอร์ดเพลง อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ | คอร์ดกีต้าร์ อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ | เนื้อเพลง อยากได้น้อง ท๊อป มอซอ

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.