คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง

คอร์ด หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง | คอร์ดเพลง หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง | คอร์ดกีต้าร์ หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง | เนื้อเพลง หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง

ทอแสง : : หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
บอกอ้ายจักคำไดพ้บ่ กับเรื่องที่ผ่านพ้นมาว่าทำไม บอกเฮาว่าฮักหมดใจ แล้วกะถิ่มอ้ายไปไม่มาเหลียวแล ฮู้บ่ว่าเจ็บส่ำได๋ เจ็บแทบบ่อยากหายใจ เมื่อไม่มีเธอ ทุ่มเททั้งใจให้เธอ สุดท้ายก็หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป อ้ายทุ่มเทให้เธอทั้งใจ แล้วทำไมเธอทำได้ลง หลอกให้รักให้หลง แล้วเธอก็จากไป เป็นหยังคือจั่งใจดำ หรือว่ามันสาใจ ที่ได้บอกฮักใคร แล้วจากไปอย่างบ่แคร์ บ่ฮักมาบอกทำไม มาให้ความหวังทำไม ถ้าไม่มีหัวใจบอกทำไม ว่าเธอฮัก ฮู้บ่ว่าเจ็บส่ำได๋ จากนี้ต้องทำอย่างไร จั่งสิให้หัวใจอ้ายลืมเธอ ก็ใจนี้มีแต่เธอ สุดท้ายเธอหลอกให้ฮัก แล้วก็จากไป อ้ายทุ่มเทให้เธอทั้งใจ แล้วทำไมเธอทำได้ลง หลอกให้รักให้หลง แล้วเธอก็จากไป เป็นหยังคือจั่งใจดำ หรือว่ามันสาใจ ที่ได้บอกฮักใคร แล้วจากไปอย่างบ่แคร์ บ่ฮักมาบอกทำไม มาให้ความหวังทำไม ถึงไม่มีหัวใจ บอกทำไมว่าเธอฮัก ฮู้บ่ว่าเจ็บส่ำได๋ บอกหน่อยได้ไหม ว่าเธอทำเพื่ออะไร สะใจใช่ไหมที่หลอกให้ฮัก แล้วเธอก็จากไป เป็นหยังคือจั่งใจดำ หรือว่ามันสาใจ ที่ได้บอกฮักใคร แล้วจากไปอย่างบ่แคร์ บ่ฮักมาบอกทำไม มาให้ความหวังทำไม ถึงไม่มีหัวใจบอกทำไมว่าเธอฮัก ฮู้บ่ว่าเจ็บส่ำได๋ ถ้าไม่มีหัวใจบอกทำไมว่าเธอฮัก ฮู้บ่ว่าเจ็บส่ำได๋
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง ทอแสง
ฮักเจ้าผู้เดียว ฮ่วย เหยียบมันลงดิน หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป หนุ่มบ้านนอก ใคร
สาวแม่ฮ้าง มดแดงเฝ้าบักม่วง เถียงนาเศร้า

คอร์ด หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง | คอร์ดเพลง หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง | คอร์ดกีต้าร์ หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง | เนื้อเพลง หลอกให้ฮักแล้วก็จากไป ทอแสง

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.