คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์)

คอร์ด นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) | คอร์ดเพลง นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) | คอร์ดกีต้าร์ นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) | เนื้อเพลง นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์)

PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) : : นางงามรถเฒ่า Demo :
คอร์ด : แทป กีต้าร์ : แทป เบส : เนื้อเพลง : คอร์ด อูคูเลเล่ : ฟังเพลง ชมMV : พิมพ์คอร์ด
อ้ายมีรถหนึ่งกัน รุ่นนันทิดาเจ็ดสิบ ราคามันก็จิ๊บจิ๊บ ก้าสินบ่แปงเหมือน ดูคาติ ขับไปตี่ใหนตางได แต่คนซ้อนต้ายกะยังบ่ามี บางครั้งอ้ายลงยู้ กะอย่างตี้ฮู้คาร์บูบ่ดี เฮ้อ ตั๋วอ้ายไค่เหนื่อยใจ๋ บะฮู้จะยะจ๊ะไดไฟตงไฟต้ายมันก็บ่อมี ไฟหน้ามันก็ดับ เปิดเฟลชโทรศัพท์ ส่องตามหนตาง ในยามค่ำยามราตรี โอ้ย มันตุ๊กอ๊กตุ๊กใจ๋ โอ้ย มันหมองอ๊กหมองใจ๋ บ่อมีคนซ้อนท้าย บ่อมีคนซ้อนท้าย อิน้องจะว่าจะไดมาซ้อนท้ายอ้ายได้ก่อ เชิญน้องมาเป๋นนางงามซ้อนอ้าย ขึ้นมาขจั๋ย ขึ้นมาขจั๋ย บ่มีรถ ซุปเปอร์ไบค์ จะย๊ะจะไดกันละอินาง หื้อน้องมาเป๋นนางงามรถเฒ่า ถึงมันจะเก่า ถึงมันจะเฒ่า แต่ถ้ามีเจ้ามานั่งซ้อนท้ายอ้ายจะขับล่องกอง ซ้าหน้าอ้ายเป๋นเหล็กแต่บ่อมีเด็กมาซ้อนท้าย หลับเดิ๊กแล้วลุกขวาย กิ๋นข้าวงายแล้วไปแอ่ว ขอบล้ออ้ายเหลื้อมมาบกะเบาะสภาพยังแจ่มแจ๋ว น้องก็กึ๊ดดีแล้วก็ถ้ามาซ้อนรถอ้าย จะชุบโครมเมี่ยมหื้อมันเอี่ยมสะอาดต๋า จะซื้อซีน่อนเอามาเปลี่ยนไฟหน้า จะแป๋งไฟเลี้ยว แป๋งยางแป๋งซ้า จะแป๋งกุ๊อย่างจะแป๋งกุ๊อัน เพราะค้านหันน้องแป๋งหน้า โอ้ย มันตุ๊กอ๊กตุ๊กใจ๋ โอ้ย มันหมองอ๊กหมองใจ๋ บ่มีคนซ้อนท้าย บ่มีคนซ้อนท้าย อิน้องจะว่าจะไดมาซ้อนท้ายอ้ายได้ก่อ เชิญน้องมาเป๋นนางงามซ้อนอ้าย ขึ้นมาขจั๋ย ขึ้นมาขจั๋ย บ่มีรถ ซุปเปอร์ไบค์ จะย๊ะจะไดกันละอินาง หื้อน้องมาเป๋นนางงามรถเฒ่า ถึงมันจะเก่า ถึงมันจะเฒ่า แต่ถ้ามีเจ้ามานั่งซ้อนท้ายอ้ายจะขับล่องกอง เชิญน้องมาเป๋นนางงามซ้อนอ้าย ขึ้นมาขจั๋ย ขึ้นมาขจั๋ย บ่มีรถ ซุปเปอร์ไบค์ จะย๊ะจะไดกันละอินาง หื้อน้องมาเป๋นนางงามรถเฒ่า ถึงมันจะเก่า ถึงมันจะเฒ่า แต่ถ้ามีเจ้ามานั่งซ้อนท้ายอ้ายจะขับล่องกอง ขึ้นกองล่องกอง
 
คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์)
คาถาลุงคำ ขอ เอา..ใจ วันนี้ต้องก้าว ยันหว่างเลยไอ่สอง มณีในกล่องแก้ว ใจอาวรณ์
ผืนผ้าใบแห่งชีวิต งานของป้อ กับคำว่าเพื่อน ต้องใช้มือ ตราบธุรีดิน เมาดิบปาร์ตี้
นางงามรถเฒ่า Demo สะพานไม้ไผ่ ติดไว้ก่อน สวยเหมือนรูปจูบดีไหม น.ส สมสมัย เธอเท่านั้น
พบรักริมคันนา โซเชียล แทกหาพ่องมึงเดะ คั่วแห้มหมา แลรักนิรันดร์กาล เรื่องโกหก
ตราบธุรีดิน นางฟ้าจำแลง

คอร์ด นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) | คอร์ดเพลง นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) | คอร์ดกีต้าร์ นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์) | เนื้อเพลง นางงามรถเฒ่า Demo PMC (ปู่จ๋าน ลองไมค์)

เพลง - คอร์ดเพลง - เนื้อเพลง - ฟังเพลง - มิวสิควีดีโอ MV - คอร์ด - คอร์ดกีต้าร์ - คอร์ดอูคูเลเล่
Share
Chordtabs.in.th คอร์ด คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ เนื้อเพลง แทป ที่มีคุณภาพและอัพเดทไวที่สุดของไทย 2006 Copyright ChordTabs.in.th. All rights Reserved.